2016. április 3., vasárnap

Ólomüveg ablak, ajtó

Az ólomüveg ablak és ólomüveg ajtó (másként: tiffany ablak és tiffany ajtó) egészen a 18. századig elsősorban a templomok díszítésében volt jelen. A 18 századtól azonban egyre nagyobb teret hódított a magánlakások, családi házak lakberendezésében, dekorációjában is.

Az ólomüveg ablak és ólomüveg ajtó azok számára készül, akik nem elégednek meg a tömeggyártmányokkal és lakásuk fő szegmenseit igazán különlegessé, egyedivé szeretnék varázsolni.
Az ólomüveg ablak és ólomüveg ajtó a különlegesség, egyediség élményét nyújtja a velük dekorált lakások számára. Az ólomüveg nyílászárók mind egyediek, így soha nem fordulhat elő, hogy bárhol máshol is találkozzunk az adott ólomüveg mintával.

Az ólomüveg ablak (tiffany ablak), ólomüveg ajtó (tiffany ajtó) fő dekorációs eleme lehet egy lakásnak, mely magára von minden tekintetet. A bejárati ajtóval minden látogatónk szembe találkozik, így hozzánk betérve az ólomüveg ajtó lehengerlő hatást gyakorolhat rá. Az ólomüveg ablak színes mintáin keresztül beszűrődő fények pedig varázslatos hellyé varázsolják otthonunk belterét.

A tiffany ablak és tiffany ajtó számos lehetőséget rejt magában. Teljes mértékben a megrendelő igényeire szabható. Az általam készített tiffany ablak és tiffany ajtó minden esetben a legjobb minőségű alapanyagokból készül, így a kifogástalan minőség garantált. 

ólomüveg ajtó ablak

ólomüveg ajtó betét

ólomüveg betét

ólomüveg ablak

ólomüveg ajtó

ólomüveg ablak ajtó